timpan diffuserit...vol.2...


viime viikolla postailin näistä timpan diffusereista...nyt olisi vielä muutama malli niitä käyttäen tarjolla...siinä postauksessa on ohjeet sekä bigshotin että cuttiksen käyttäjille miten "sandwichit" kootaan...


diffusereita käytetään siis kohokuviotaskujen kanssa. yllä olevasta kuvasta näet osat jotka paketissa tulee, yhteensä siis kuusi "palikkaa". jos valitset esim. tuon suorakaiteen jossa on ympyrän muotoinen auko keskellä, asetat sen kohokuviointitaskun päälle ja mankeloit laitteen (esim. big shot) läpi, niin ympyrän muotoinen alue jää kohokuvioitumatta ja muut alueet kohokuvioituu, eli siis ne kohdat jossa "painetta" on enemmän..


 ja sitten niitä malleja...
käytin kortissa ympyränmuotoista diffuser palikkaa, kohokuviotasku cuttiksen. sateenvarjomies stanssattu, maalattu hayride glimmer glam maalilla, reunat mustetettu. kohokuvioitu kartonki timpan kraft corea. pikkusen leimailua ja nappeja lisäksi.


sitten olisi vähän halloween tunnelmaa stampotiquen kallojen kanssa. diffusereista käytin suorakaiteen muotoa, jossa ympyrä keskellä, kohokuviotasku sizzixin. kohokuvioinnin jälkeen leimasin kallot mustalla archival inkillä. sitten suihkutin goosebumpsia. sitten päälle hinkkasin distress inkkejä musteenlevittimellä. teksti dymolla ja tarrakirjaimilla. timangeja lisäksi.

ja vielä viimeisenä yksi doodlehemmo. diffusereista käytin suorakaidetta, jossa ympyrä keskellä, kohokuviotasku timpan. hemmo väritetty promarkereilla. keskellä leimattu ruudukkoa ja tekstiä. teippiä ja haaraniittejä koristeena. 






4 kommenttia

Mervi kirjoitti...

Upeita, hauska tuo doodlehemmo;-))m

Hilkka kirjoitti...

Oi, nää on ihania, varsinkin tuo doodlehemmo....sopis hyvin tummana vaikka halloweeniks:)
Nää tuli mulle eilen ja osasin jopa käyttää...hyvä minä, ei tarvinnut sinulle soitella!!!

Marita kirjoitti...

Tuo viimeinen kortti on hauska. Hyvin ideoitu:)
Kumpa jonain päivänä raskin ostaa tuon laitteen, jotta pääsisin käyttämään tälläisiä.

Tarja kirjoitti...

Oot ihan huipputaitava,tälläisiä tykkäisin itekkin tehdä ei vain taidot riitä:(