timpan diffuserit...




tervehdys!! eilen lupaamani ohjeistus timpan diffuser-setistä siis tänään luvassa...

diffusereita käytetään siis kohokuviotaskujen kanssa. yllä olevasta kuvasta näet osat jotka paketissa tulee, yhteensä siis kuusi "palikkaa". jos valitset esim. tuon suorakaiteen jossa on ympyrän muotoinen auko keskellä, asetat sen kohokuviointitaskun päälle ja mankeloit laitteen (esim. big shot) läpi, niin ympyrän muotoinen alue jää kohokuvioitumatta ja muut alueet kohokuvioituu, eli siis ne kohdat jossa "painetta" on enemmän..

alla olevasta kuvasta näet bigshottiin tulevan "sandwichin" järjestyksen....

BIGSHOT
1. multipurpose platform - molemmat tabit auki
2. toinen kirkkaista levyistä
3. kohokuviokansio + kartonki
4. diffuser
HUOM!! ei toista kirkasta levyä enää päälle!!!!


merville kiitos ohjeistuksesta cuttikseen...

CUTTIS
1. A levy
2. B levy
3. kohokuviointikansio+kartonki
4. diffuser



jos jotkut ihanaiset vagabondin käyttäjät voisivat kommentoida tähän postaukseen miten sillä "sämpylä" tehdään, niin kopsaan sen tähän samaan...KIITOS!! =)


ja sitten muutama malli...
 
tässä olen käyttänyt suorakaiteen muotoista diffuseria jossa iso soikion mallinen aukko keskellä. stampendousin leimat, timpan kohokuviotasku, teksti"kehys" spellbindersin stanssilla, pikkuporo timpan stanssilla ja distress inkkejä musteenlevittimellä levittäen, pohjan vielä suihkautettu itsetehdyllä mistillä.
 
toisessa kortissa on kohokuvioitu vaan tuo keskiosa käyttäen soikion muotoista diffuseria. keskellä oleva kuva leimattu mustalla archival inkillä ja maalattu päältä kimallemaalilla. (kimallemaali on väritöntä, jota voit sekoittaa mihin tahansa akryylimaaliin saaden näin juuri sen väristä kimallemaalia kuin haluat). sitten olen kohokuvioinut tuon soikion keskelle sizzixin taskulla. reunoille leimattu stampendousin leimalla distress inkeillä. väriä pintaan distress inkeillä ja musteenlevittimellä. kimallemaali toimii myös resist-pintana eli distress inkit eivät tartu siihen päälle. taitetut kulmat värjätty mustalla mustetyynyllä. kukkia, havuja sekä haaraniittejä lisänä.

ja vielä viimeinen kortti uunista ulos...tässä on käytetty suorakaiteen muotoista diffuseria, jossa on "pieni" soikio. pohja on kohokuvioitu cuttiksen taskulla. kohokuvioinnin jälkeen leimasin tekstin mustalla archival inkillä. päälle suihkautin goosebumps suihketta (sen käytöstä videon löydät täältä). sitten musteenlevittimellä distress inkeillä väriä pintaan. vain muutama kukka haaraniitteineen lisänä.

ja vielä linkit paperinauhaan...



huhhuh, olipa pitkä juttu, toivottavasti tästä jollekin on iloa... =)

8 kommenttia

AnniK kirjoitti...

Kiitos selkeistä ohjeista! Kauniita kortteja olet taas saanut aikaiseksi :)

Hilkka kirjoitti...

Hih...upeat kortit olet saanut syntymään ja kiitän ohjeista....kalliiksihan tää tulee eli siis tilaus lähti jo :(((

Merkku kirjoitti...

Ihania kortteja taas kerran! Ja taas tietysti jotain uutta kuolattavaa. koko ajan tulee kaikkea ihanaa uutta jok apitää "ehdottomasti" saada. Nää tulee mun listalle hankintaan myös.

Milla kirjoitti...

Ahaa, mielenkiintoisia värkkejä... Kiitos, kun selkeytit näitä! :)

Riina kirjoitti...

Upeita kortteja kaikki. Nää oli kyl ehdottoman hyvä hankinta. Kohokuviointitaskuille tuli heti valtavasti lisää käyttöä. En nyt muista tota cuttiksen levyjärjestystä. Tarkistan asian kun pääsen kotiin illalla, jos joku muu ei sitten ehdi ensin :)

Mervi kirjoitti...

Nää on niin ihania!
Cuttikseen A + B + emb kansio+kartonki ja sitten diffuusiolevy, ei muuta!
Riina voi tarkistaa,-))m

A-L kirjoitti...

Minä, ilman mööpeleitä, totean, ettäs on kauniita, erityisesti tuo sininen, alin.

Johanna kirjoitti...

Aivan mahtavia kortteja! Ja kiva postaus, kiitos siitä.
Hankin myös hiljattain tuon diffuserin siinä toivossa että saisin enemmän käytettyjä noita kansioita. En ole vielä ehtinyt testata. Ja myös tuo upea uusi joululeimasinkin löytyy ja nyt kysynkin oletko ensin leimannut tuon kuvan ja sitten vasta rullannut kohokuvioinnin siihen ympärille?