helille kiitos...

kyselin jokin aika sitten blogissani sekä sähköpostitse teitä ystävät hyvät osallistumaan hyvän mielen luomiseen...kyseessä oli siis kiitos-kirja paperinauhan helille. jotenkin tuli sellai fiilis että meitä on varmasti monta jotka ovat saaneet apua ongelmaan kuin ongelmaan heliltä ja aina yhtä iloisesti, halusin että kertoisimme sen yhdessä helille jossain muodossa. muodosta tuli sitten bia-kirja (minnalle kiitos ideasta =) joka täyttyi toineen toistaan kauniimmista korteista. allekirjoittanut yritti sitten saada kiitokset arvoisiinsa kansiin ja alla näkyy lopputulos - edestä ja takaa. tekoon tuli käytettyä gessoa, itsetehtyjä mistejä, cracklepastaa, maalia, musteita, leimoja, maskia, perfect pearlsia.

 


 
ja vielä viimeisimpänä oma korttini kirjaan...alkoholimusteita puhaltelin kalvolle, embossasin kalvolle myös mustalla kimaltavalla jauheella perhosen. alla sanakirjan sivun, jota pikkuisen gessottu ja teksti embossattu samalla mustalla kimaltavalla jauheella kuin perhonen. yläreunan stanssattu reunus koristeltu timangein. =)

10 kommenttia

Kaisa kirjoitti...

Upea!! Ja varmasti saajalleen mieluinen!

Maaret kirjoitti...

Kiitos Sanna kirjasen toteuttamisesta, oli ilo olla mukana muistamisessa:)
Sinun korttisi on kyllä kertakaikkisen upea!

krista kirjoitti...

Upea kirja!! Ja livenä vielä upeampi!=D Kaikki taidokkaita kortteja!

Minna kirjoitti...

Kertakaikkiaan upea kirjanen!!!
Kiitokset toteuttajalle:)
Korttisi on ihana...

Hilkka kirjoitti...

Tosi upea kirjanen tästä kehkeytyi, kiitos Sanna toteutuksesta ja ideoinnista!
Mahtava on tuo sinun korttisi;-DD

Mervi kirjoitti...

Suunnattoman upea juttu, kiitos kun sai olla mukana;-))m

VAKAnomi kirjoitti...

Voi ei, mulla on menny tää ihan ohi....:( Mutta on kyllä todella upea ja mahtava..Kallisarvoinen muisto kallisarvoiselle ihmiselle..:)

Riikka Kovasin kirjoitti...

Kiitos Sanna, kun näit vaivaa ja teit näin upean kirjasen! Huikea kortti myöskin :)

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Voi että, minultakin on mennyt ihan ohi tämä! Todella hieno idea ja mahtava toteutus! Varmasti on saajalleen mieluinen lahja ja muistaminen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Sanna ja kaikki osallistujat! Yllätys oli todella ihana, kirja upeasti toteutettu ja kaikki kortit sen sisällä niin taidokkaita - ja ihania tervehdyksiä korteissa! Kostunein silmin on sitä tullut useammankin kerran jo ihasteltua, olette te vaan niin ihania!!! Kiitos!
t:Heli