p*skarteluhaaste #161

p*skikseen art journal sivulla viirien kera...viirit on leikattu farkuista, gessoa pari kerrosta päälle ja leimailua, kirjaimet hiilellä kirjoitettu. muutoin sivusta löytyy sitten dylusions värejä, colorwash suihketta, valkoista maalia, valkoista kimalletta, kirkasta kohojauhetta ja hiilikynää. kukan tein pitsikukka-laitteella juuttinarusta ja sen piti tulla tuohon sivuun kiinni, mutta enpäs sitten laittanutkaan vaan laitoin napin keskelle ja meinasin että jos vaikka ihan rintaneulana käyttäisin. =)

here's an art journal page to p*skis with banners...the banners were cut on jeans, washed a couple of times with gesso, stamping, letters written with a charcoal pencil. the this page has dylusions ink sprays, colorwash ink spray, white paint, white glitter, clear embossing powder and some charcoal pencil. i made also that flower of jute twine for the page, but i liked it som much i decided to leave it as it was, attached the button and i thought i might use it as a broach. =)

9 kommenttia

MarjoHoo kirjoitti...

Ihanat värit ja muutenkin sou bjuutivuli!!

Eldanka kirjoitti...

Upean hehkuvan värinen hässäkkä :)

AnniK kirjoitti...

Kaunis, vähän erilainen kortti!

Maissi kirjoitti...

Oikein kaunis ja aivan ihana värimaailmaltaan :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihana! Upeat värit.

Eleonora kirjoitti...

Eihän tähän voi sanoa kun taas, että taidokkaan upeaa!!!

Carkki kirjoitti...

Tää on niiin WAU !

Mervi kirjoitti...

Jösses kuin hienoo,
taas tuli huono omatunto, kun muistin. että mullakin on jossain tuollainen pitsikukkakehikko, jokohan sen voisi kaivaa esille!!!
Hauskaa viikonloppua, sunnuntaina Kätevä messuille,-))m

Milla kirjoitti...

Upea! Ja tuo juuttinarukukka on mielettömän hieno!